Polityka prywatności

I Polityka prywatności

  1. Właścicielem sklepu internetowego działającego pod adresem wartosciowegry.pl oraz administratorem danych osobowych jest firma MAGDALENA NIEDZIAŁEK DĄBRÓWKA, z siedzibą w miejscowości Dąbrówka 64, 21-132 Kamionka, NIP: 7121494401, REGON 431207635, wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji Działalności Gospodarczej.
  2. Dokonując zakupu w sklepie wartosciowegry.pl Zamawiający wyraża zgodę na przetwarzanie przez firmę MAGDALENA NIEDZIAŁEK DĄBRÓWKA jego danych osobowych w zakresie niezbędnym do realizacji zamówień.
  3. Administratorem danych osobowych Zamawiającego jest właściciel sklepu.
  4. Dane osobowe podane przez Zamawiającego na stronie wartosciowegry.pl są przetwarzane w celach realizacji umowy sprzedaży oraz za odrębną zgodą mogą być przetwarzane w celach marketingowo-promocyjnych, zgodne z warunkami określonymi w Ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 101 z 2002r. poz. 926, z późn.zm.) oraz w Rozporządzeniu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).
  5. Zamawiający może otrzymywać drogą elektroniczną materiały o charakterze marketingowym jeśli wyrazi na to zgodę.
  6. Zamawiający ma prawo anulować zgodę na otrzymywanie materiałów o charakterze marketingowym za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: info@wartosciowegry.pl
  7. Zamawiający wyraża zgodę na otrzymywanie wiadomości e-mail bezpośrednio związanych z realizacją Zamówienia złożonego przez Zamawiającego.
  8. Zamawiający ma prawo wglądu do swoich danych osobowych i adresowych oraz ich poprawiania.
  9. Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.

II Polityka cookies

Informacja o plikach cookies.

  1. Sklep wartosciowegry.pl korzysta z plików cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) przechowywane są w komputerze, telefonie, tablecie Użytkownika sklepu internetowego i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych sklepu.
  3. Podmiotem zamieszczającym pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator i administrator sklepu wartosciowegry.pl ale mogą one być również wykorzystywane przez współpracujących z administratorem sklepu partnerów.
  4. Administrator wykorzystuje pliki cookies w celu tworzenia statystyk i określania profilu Użytkownika.
  5. Przeglądarka internetowa zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies. Użytkownik sklepu może dokonać zmiany ustawień w tym zakresie usuwając pliki cookies, lub blokując je automatyczne- zmieniając ustawienia przeglądarki. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Akceptuję

Ta strona korzysta z plików cookie